Започнете го вашето пребарување за совршен домен...

Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Најнови корисни информации

Decreased voice capacity on BT interconnects in the South West. - RESOLVED 9 Jul 2019

Dear Customer We can now confirm that all circuits within BT have been restored, and that service is now fully restored. Kind Regards aql Support Dear Customer Sadly... Повеќе »

Further scheduled maintenance to Leased Line and Line of Sight technology 4 Jul 2019

Dear Customer, We would like to make you aware that we are scheduling in an additional maintenance period on Thursday 11th July 2019, to update core leased line and wireless network equipment... Повеќе »

Scheduled maintenance to Core Switching Equipment. 3 Jul 2019

Planned works: Wednesday 10th July 2019 23:00 - 01:00 Thursday 11th July 2019 During this window, we will be performing a reboot of one of our core switches at the recommendation of our vendor... Повеќе »